Vrijdag 20 september symposium ‘kringlooplandbouw, zoals de natuur het bedoeld heeft’!

Op vrijdag 20 september houdt de VBBM een symposium over het voor ons onderbelichte aspect van kringlooplandbouw: Welke rol vervult de ecologie in de kringloop? Hoe kunnen we daar optimaal gebruik van maken om kringlopen te sluiten? Houdt de huidige wet- en regelgeving daar wel voldoende rekening mee? Moeten we het stikstofvraagstuk niet ook in een ander perspectief benaderen?

Jan Willem Erisman, Hoogleraar integrale stikstofstudies VU en directeur Louis Bolk instituut, Frank Verhoeven, directeur Boerenverstand, en Tom Keuper, melkveehouder, VBBM lid en kringloopboer, komen u vertellen over hun inzichten inzake kringlooplandbouw en hoe wij daarin anders naar het stikstofvraagstuk kunnen kijken. De volledige sprekerslijst wordt binnenkort op deze website bekend gemaakt.

U kunt zich alvast verzekeren van een plaats door zich aan te melden via: aanmelden@kringloopboeren.com 
De locatie is Nijkerk en voor een lunch wordt gezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *