Drijfmestonderzoek Peter Vanhoof VBBM

Het volledige onderzoek dat onder de vlag van VBBM gedaan is staat nu op de website! In het menu vindt u een volledige pagina, waar u het rapport van het onderzoek na kunt lezen.

Wij willen alle VBBM boeren, en andere boeren die hun medewerking verleend hebben, bedanken voor hun medewerking. Wij staan pal achter de resultaten die dit onderzoek aan het licht brengt. Wij weten dit namelijk al jaren uit de praktijk! Er zijn op dit moment verschillende gesprekken op ministeries in Nederland, België en Duitsland over de resultaten van het onderzoek. Wij hopen dat dit een bouwsteen is in de toekomstige én toekomstbestendige wijze waarop onze boeren landbouw mogen bedrijven. Omdat beleidsmakers met deze resultaten in de hand met ons gaan samenwerken voor dat toekomstbestendige beleid waar wij zoveel behoefte aan hebben. Beleid dat de natuur volgt, en ons weer laat boeren zoals de biologie dat met haar natuurlijke processen bedoeld heeft….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *